Start ] Omhoog ] Theater & muziek ] Fotoalbum ] Biografie ]Koop online kaarten voor de extra voorstellingen in juni; de 6 voorstellingen in mei zijn nagenoeg uitverkocht! Theater De Maaspoort Venlo: kaarten voor QUATTRO!, het nieuwe variétéprogramma van en met Neutjesrang zijn (online) te koop bij dit theater.

 

 

Publicatie "De Trompetter", vrijdag 12 september 2003

Neutjesrang brengt Theatre Variété

Venlo - Wanneer komt er weer een nieuwe theatervoorstelling? Na het succes van 'Kapricie" werden de le den van Neutjesrang vrijwel dagelijks met deze vraag geconfronteerd. Sinds kort hebben ze ook een antwoord klaar: vanaf 18 oktober staat het trio weer op de planken met 'Theatre Variété".

Theatre Variété bestond al in 1902. In een zaal van "Die Porte van Cieve' aan de Vleeschstraat in Venlo traden indertijd beroemdheden van nationa- le en internationale allure op. Een eeuw later blaast Neutjesrang dit nostalgische volksvermaak nieuw leven in, op de plaats waar het allemaal be- gon: theater De Avenue.

Zoals het publiek van Neutjesrang gewend is bestaat het programma uit een mix van slapstick, acrobatiek van de onderste plank, goochelen, mime, gezichtsbegoocheling en ook muziek. Want het kolderieke trio heeft zich wederom verzekerd van de muzikale medewerking van Werner van Gooi (piano) en Charies Coppens (basgitaar), die ook op de cd van Neutjesrang te horen waren.

Neutjesrang biedt totaaltheater in de letterijke betekenis van het woord. Het programma begint al bij de entree en eindigt na afloop van de voorstelling verrassend in de foyer. Tussen de be- drijven door worden steeds kleine maar speciale gerechten geserveerd. Vanwege het intieme karakter van de voorstelling heeft Neutjesrang besloten per avond niet meer dan 200 kaarten te verkopen. De voorstellingen zijn op 1 8 en 31 oktober, 1 5 en 28 november en 13 december. Kaarten zijn te koop bij de Avenue, telefoon 077- 3528468. Meer informatie is te vinden op www.neutjesrang.nl.

 

  Neutjesrang gaat volgende maand weer het theater in.