Start ] Omhoog ] Theater & muziek ] Fotoalbum ] Biografie ]

Cadeautip: variétédiner met Neutjesrang!

 

 

       logo                         & Band  logo 

Publicatiefoto's Theatre Variété / Variétédiner met Neutjesrangfoto: Ruud Verberne


foto: Ruud Verbernefoto: Ruud Verberne

 

foto: Lé Giesen 

 

 foto: Lé Giesen 

foto: Lé Giesen 

 

 foto: Lé Giesen 

 foto: Lé Giesen 

                       

                                foto: Lé Giesen 

 


 foto: Lé Giesen 

    

 foto: Lé Giesen                                                                                                                                    foto: Richard Fieten

 

 

Pulicatiefoto: 1e Rangproducties, Venlo

 

Publicatiefoto: Foto Kino Linders, Venlo     

 

 

DO 28 JAN  Vasteloavesconcert 2016  Schouwburg Venray

ZA 06 FEB Blauwe Zaoterdaag

Op de Kwartelenmarkt vindt in 2016 de tiende editie van ‘D’n Blauwe Zaoterdaag’ plaats; een fraai, drie uur durend programma met Limburgse vastelaovendkleinkunst uit heden en verleden. Uniek omdat de kleinkunst hier in een buitenprogramma tot zijn recht komt. Vanuit ‘Cafe D’n Blauwe’ heten kastelein Herm Pollux en de heren van Neutjesrang hun gasten welkom. Elke gast wordt massaal binnengehaald met ‘D’n Blauwe Luiper’. De gasten, een selectie van Limburgse artiesten, zal voor een publiek van fijnproevers hun eigen ode aan die "vastelaovendkleinkuns" brengen met zang, buuts, declamaties, sketches. De artiesten worden uitgedaagd een bijzondere act te brengen waarbij vooral de interactie met het publiek belangrijk is. Het publiek wordt gevraagd om zoveel mogelijk in de kleur blauw te komen, minimaal een blauwe neus! Met behulp van de blauwe tekstboekjes kan men volop meegenieten en meezingen. Ook worden bezoekers uitgenodigd om in te spelen op het gebeuren met kleine acts in en tussen het publiek. Om iedereen een goed zicht te geven worden er oplopende tribunes gemaakt en voor een aantal mensen dat moeilijk ter been is, en ouders met jonge kinderen, bestaat de mogelijkheid om te zitten. Programmering en presentatie van deze middag is in handen van Neutjesrang in samenwerking met Herm en Bert Pollux. Alle acts worden live gebracht en begeleid door het combo onder leiding van Wim Naus. Van deze bijzondere Boètezitting wordt een TV registratie gemaakt.  

   

DI 09 FEB Vastelaovendportiekoptreden Geven 2016

DO 03 MRT Succesvolle try-out variétédiner met Neutjesrang met 140 enthousiaste gasten in het Raodhoes in Blerick. Vanaf mei starten deze sfeervolle avonden. Bestel kaarten hier!

Info: 'Variétédiner met Neutjesrang in 2016 ', een coproductie met 't Raodhoes in Blerick.

Variétédiner met Neutjesrang

 

ZA  05 MRT Reprise ‘Blauwe Zaoterdaag’ met Halfvasten

Venlo, 19 februari – Op zaterdag 5 maart aanstaande beleeft de Blauwe Zaoterdaag, het populair onderdeel van de Boètegewoeëne Boètezitting, een aangepaste reprise.   In café Take Five aan de Parade begint om 17.11 uur de Half Blauwe Boètegewoeëne Zaoterdaagse Binnezitting, kortweg de H.B.B.Z.B.Z.   Speciaal voor deze Halfvastelaovend-activiteit wordt het café omgedoopt in D’n Blauwe, de eendaagse buurtkroeg waar carnavalsartiesten van naam en faam op uitnodiging van stamgasten Neutjesrang en kastelein Herm Pollux op de blauwe luiper stappen om op te treden.   Acte de présence zal onder meer worden gegeven door Neutjesrang, Bert van den Bergh en Herm en Bert Pollux. De artiesten worden begeleid door enkele leden van het combo dat ook op de Blauwe Zaoterdaag optreedt.   De organisatie is nog bezig met de verdere invulling en voltooiing van het programma.   Kortom: een heerlijke middag met vastelaoveskleinkunst en kwats onder het motto truùk in de tièd. De entree is gratis, maar wees op tijd want vol is vol.

     Ook dit is... Fred van den Bogaard "Werken aan het kapstokje"