Start ] Omhoog ] Theater & muziek ] Fotoalbum ] Biografie ]Koop online kaarten voor de extra voorstellingen in juni; de 6 voorstellingen in mei zijn nagenoeg uitverkocht! Theater De Maaspoort Venlo: kaarten voor QUATTRO!, het nieuwe variétéprogramma van en met Neutjesrang zijn (online) te koop bij dit theater.

 

 

Publicatie "E3-Journaal", woensdag 1 oktober 2003

Neutjesrang in Theater Avenue Venlo

  Neutjesrang

VENLO - 'Wanneer komt er weer een nieuwe theatervoorstelling?" Hoe vaak heeft Neutjesrang, na de succesvolle voorstelling Kapriole deze vraag moeten beantwoorden? Nu is het zo ver. Neutjesrang is weer terug in een Venloos theater met een avondvullende voorstelling. Vanaf 18 oktober presenteert theater de Avenue in samenwerking met Ie Rangproducties: Theatre Variété.

 Theatre Variété bestond al in 1902. Een zaal van Die Porte van Cleve aan de Vleeschstraat te Venlo, waar indertijd beroemdheden van nationale en internationale allure optraden. Een slordige eeuw later kan men in theater de Avenue op dezelfde plek weer van deze nostalgische vorm van vermaak genieten. Neutjesrang blaast het begrip Theatre Variété weer nieuw leven in.

 Voor mensen die Neutjesrang niet kennen: het programma bestaat onder andere uit slapstick, acrobatiek van de onderste plank, de illusie van het goochelen, mime, gezichtsbegoocheling, muziek. Voor mensen die Neutjesrang wel kennen: nieuw is de muzikale ondersteuning van twee rasmuzikanten, die het kolderieke trio live begeleiden. Pianist Werner van Gool en basgitarist Charles Coppens waren ook op de CD van Neutjesrang te horen. Neutjesrang staat garant voor een avond totaaltheater. Het programma begint al bij de entree en eindigt verrassend in de foyer.

Tussen de bedrijven door worden steeds kleine maar speciale gerechten geserveerd. Gezien  het intieme karakter van de voorstellingen en om de gasten een goed zicht op het podium te geven, worden per avond niet meer dan 200 kaarten verkocht.

De voorstellingen van Neutjesrang zijn op 18 en 31 oktober, 15 en 28 november en op 13 december.

 Kaarten zijn te verkrijgen bij de Avenue,Vleesstraat 36 te Venlo, tel. 077- 3528468

(geopend donderdag van 11.30 uur tot 21.00 uur, vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

 

Publicatiefoto’s Theatre Variété met Neutjesrang zijn te downloaden op www.neutjesrang.nl/fotopagina_neutjesrang.htm