Start ] Omhoog ] Theater & muziek ] Fotoalbum ] Publicatie ] Biografie ]

Coproductie van Neutjesrang en Raodhoes Blerick, ‘Variétédiner in 2016!’; de eerste voorstellingen staan gepland op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei 2016.

 

 

 

foto: Lé Giesen Coproductie van Neutjesrang en Raodhoes Blerick, ‘Variétédiner in 2016!’WEEJ TREFFE  OS IN 'T RAODHOES!
De Hoeskamer veur idderein!
Antoniusplein 2   5921 GV Venlo-Blerick
Enthousiasme, liefde voor het theater maar vooral de juiste ‘klik’ tussen Neutjesrang en ’t Raodhoes staan aan de basis voor deze coproductie. Een variétédiner all-in tegen een zeer aantrekkelijke prijs staat garant voor een culinaire avond met “buikspier oefeningen”.

Tussen de verschillende gangen door ‘serveren’ de heren van Neutjesrang slapstick, mime, illusies , zang, goochelacts van de “onderste plank” en ook bij dit evenement staan Werner van Gool, Charles Coppens en Herman Hermsen garant voor een puike muzikale omlijsting.

De eerste voorstellingen staan gepland op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei 2016 en als het aan de organisatie ligt, volgt er nog een reeks van voorstellingen.

Kortom, een avondvullend amusement om naar uit te kijken! Meer informatie is te vinden op  www.raodhoesblerick.nl . Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met ’t Raodhoes: info@raodhoesblerick.nl of 077-3821004.

Voorstellingen zijn voor gezelschappen en bedrijven ook op maat te boeken.

Tot ziens in ’t Raodhoes!