Start ] Omhoog ] Theater & muziek ] Fotoalbum ] Publicatie ]

Neutjesrang wenst iedereen een gelukkig en succesvol 2015!

 

1983  1986 1989 1992 1995 1998 2001 2004 2007 2010 2013
1984 1987 1990 1993 1996 1999 2002 2005 2008 2011 2014
1985 1988 1991 1994 1997 2000 2003 2006 2009 2012 2015
 

De Theatre Variété-avonden met Neutjesrang krijgen in 2005 vast en zeker een vervolg met een nieuw programma ...

Kijk voor meer info bij:

Publicaties over de theateravonden "Theatre Variété met Neutjesrang"

27 januari : concert-optreden met het koninklijk luchtmachtorkest in de uitverkochte schouwburg van Venray m.m.v. diverse artiesten waaronder Neutjesrang.

Uit "De Träöt"2005 / Tekening: Piet Camps / Auteur: ???

 

Met o.a. gastoptredens van Sjraar Peetjens, Glenn Corneille was het vastelaovesdinsdaag weer goed toeven in de portiek Geven in de Gasthuisstraat.

 Ook het prinselijk trio gaf een unplugged versie van "De prins van iddere Mins". Het moet niet gezelliger worden, anders komen we er nooit meer weg...

Bron: Dagblad De Limburger, vrijdag 15 april 2005

 

Website: www.neutiesrang.nl

Maker: neutjesrang

Hoeveel artiesten hebben Inmiddels niet een eigen website? Veel, heel veel.

Vooral professionele artiesten natuur- lijk. Een uitschieter in dit genre is echter zonder meer, zeker omdat het niet om fulltime artiesten gaat, de website van het Venlose trio Neutjesrang.

Een moeilijk te omschrijven trio, zo veelzijdig is het. Cabaretesk, clownesk, slapstick, zang, optredens in portieken met carnaval, de presentatie acht keer op rij van de leedjesaovenden van het vastelaovesgezelschap Jocus, reclame- spotjes voor bedrijven op Omroep Venlo (deeeeeeeeee Fraku!!!!). Vooral met zijn Theatre Variété in het City Avenuetheater in Venlo boekte het trio een uitverkochte succesreeks van op-

DE WEBSITE VAN...

 

 

Zeer uit gebreid is een biografie, die via jaartallen die tot 1983 teruggaan, zijn aan te klikken. Zelfs voor fans van het trio staan daar soms nogal wat verrassingen In. Zoals het feit dat Toon Hermans ooit aan een poster meewerkte. Of het gegeven dat René Oostdams vrouw Dorien prachtige schilderijen van het trio exposeerde in Galerie Betzel. De website kent ook een pagina met perspublicaties over het trio. Een gastenboek ontbreekt evenmin, veelal met reacties in krakkemikkig dialect. Zoals iemand die ooit een optreden van Neutjesrang bezocht bij "eine directeur van de kindermis...bescherming". Wel grappig om te lezen. Minpunt is dat de site kennelijk niet altijd even goed wordt bijgehouden. Er staan aankondigingen op van optredens die al achter de rug zijn.

 

@

tredens. Het trio bestaat uit de vrienden René Oostdam, Paul Nagelmaeker en Fred van den Bogaard. Aanvankelijk maakte ook Paul Linssen er deel van uit, maar bij maakte later plaats

voor Nagelmaeker om met eigen optredens als clown te beginnen. Zijn doorbraak beleefde Neutjesrang destijds met optredens in Circus Mök in Venray.

De website blinkt vooral uit door een keur aan fantastische, zelfs artistieke foto’s op vrijwel elke pagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wellicht wordt deze site binnenkort vernieuwd en zal er nog meer ruimte zijn voor foto's e.d.

Paul & René zijn 29 mei  te zien in nieuw filmpje in het kader van de landelijke "Dag van het park".

Het openingsfilmpje is die dag te zien in het museum van Bommel van Dam.

Onderstaande berichten betekenen een fikse streep door de theaterplannen van Neutjesrang. We kijken hoe we verder kunnen...

Citytheater Avenue wil faillissement

Van onze verslaggever

  Venlo - Uitbaatster C. de Wit van Citytheater De Avenue in Venlo vraagt het faillissement aan. De rechter doet volgende week woensdag uitspraak.

Dat heeft De Wit gisteren bevestigd. De Avenue loopt volgens haar niet slecht. Met name Heibel op 't Hetje van Volkstheater Frans Boermans trok veel mensen en publiciteit.

Ze verdiende er echter te weinig mee. De huur die zijn op de A-lokatie moet betalen is volgens haar voor een Venloos theater niet op te brengen.

,,Mijn voorganger J. Caubo, heeft het jaren geprobeerd met een bioscoop en grand-café. Het is ook hem niet gelukt. Mensen komen de trap eenvoudigweg niet op.''

De rechter buigt zich woensdag over De Wits aanvraag. Als hij instemt met het faillissement wordt een curator benoemd. De Wit hoopt dat die haar in staat stelt haar zaak

open te houden zodat ze haar schulden kan betalen. Het programma is vanaf september goed gevuld. Het eindexamengala van College Den Hulster van vanavond gaat door.

Omdat het licht en de geluidsinstallatie al weg waren, heeft Den Hulster op het laatste moment daar nog zelf voor moeten zorgen, zegt woordvoerder J-P. Joosten.

 Dagblad De Limburger, vrijdag 10 juni 2005

 

 

Theater Avenue failliet verklaard

Van onze verslaggever

 Venlo - De rechtbank in Roermond heeft gisteren Citytheater De Avenue in Venlo failliet verklaard. Dat heeft de rechtbank medegedeeld.

Het faillissement is aangevraagd door uitbaatster C.Basten. Vooral de hoge huur van het theater in de Vleesstraat, was voor Basten niet op te brengen.

Ze sprak vorige week de hoop uit dat de curator haar in staat zou stellen de zaak open te houden zodat ze de schuldeisers kon betalen. Mr. Vlaminckx,

benoemd tot curator, kon er gisteren niets over zeggen, omdat hij zich nog niet in de zaak had kunnen verdiepen.

Dagblad De Limburger, donderdag 16 juni 2005

 

Op dinsdag 23 september verongelukt Glenn Corneille vlakbij zijn woonplaats Baarn; de verslagenheid is groot. Twan Mientjes schrijft in De Limburger :

"In alle reacties klinkt niet alleen groot respect voor de begaafd en succesvolle pianist, maar vooral voor de mens Glenn Corneille door.

Zachtaardig, humorvol en bescheiden. Iemand die niet naast zijn schoenen ging lopen, maar zichzelf was gebleven. Iemand ook die voor iedereen klaar stond.

Niet alleen om op North Sea Jazz te spelen en Lee Towers, René Froger en Do te begeleiden, maar ook om zijn muzikale vrienden uit Venlo te helpen."

 

En zo was het precies; ook voor ons stond Glenn altijd klaar en was hij gewoon die hij was: een fantastische jongen.

 

Paul & Fred zitten in de vakjury van de Venlose leedjesaovend die zaterdag 1 oktober wederom live op TV wordt uitgezonden door Omroep Venlo.

Op zondag 2 oktober behaalt het nummer "Dit ougenblik" (tekst en muziek: Quinn Warmerdam en Fred van den Bogaard, zang: Döbbel hae en Döbbel-het ) 

de 4e plaats op het liedjesmatinee in Tegelen.

In de laatste maanden van dit jaar zet Neutjesrang zich binnen een werkgroep in voor het behoud van het Citytheater (De Avenue) en is de groep betrokken bij

allerlei kleinere projecten. Een avondvullend theaterprogramma, zoals eerder aangekondigd, laat nog even op zich wachten.